Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Χωρίς ρεύμα η Θεσσαλονίκη – Αγανακτισμένοι κάτοικοι και καταστηματάρχες

Απηύδησαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με τις διακοπές ρεύματος εν μέσω πανδημίας.

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής Παναγίας Φανερωμένης Θεσσαλονίκης, αφού για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν είχαν ρεύμα!

Όλα τα διαμερίσματα και τα καταστήματα, που περιλαμβάνονται στις οδούς Βιοπαλαιστών, Σερέντζιου, Σύλλης, Τυρολόης, Κερμαστής και Φανερωμένης, αντιμετώπισαν πολύωρα προβλήματα ρευματοδότησης και επειδή βρίσκονταν στην περιοχή συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να διορθώσει τη βλάβη απευθύνονταν προς τους υπαλλήλους και απαιτούσαν να επαναφέρουν το ρεύμα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

«Την πρώτη μέρα το αντέξαμε, τη δεύτερη δεν μπορούμε να αντέξουμε μέσα στα σπίτια μας, λόγω κορονοϊού και χωρίς ρεύμα» φώναζαν στους υπαλλήλους, ενώ οι ιδιοκτήτες καταστημάτων take away έχασαν το μεροκάματο, αφού δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Η βλάβη αποκαταστάθηκε χθες το απόγευμα, όχι όμως σε όλες τις περιοχές, ενώ αναμενόταν αργά το βράδυ να αποκατασταθεί πλήρως, όπως έλεγε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Προβλήματα

Κάθε μέρα όμως υπάρχει και ένα πρόβλημα ηλεκτροδότησης, που οφείλεται και στην παλαιότητα του δικτύου, αφού προχτές δεν είχε ρεύμα στον Λαγκαδά, στον δρόμο προς τα Σφαγεία, όπως και στην Πυλαία, στην περιοχή του οικισμού Κυψέλη, αλλά και στο Μουσικό Σχολείο Πυλαίας, στην περιοχή Αλλατίνη, ενώ και στη Χαλκηδόνα, στο χωριό Γέφυρα, υπήρξαν προβλήματα ρευματοδότησης.

Απ’ ότι φαίνεται όμως τα προβλήματα συνεχίζονται αφού, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, αναμένεται να μείνουν και σήμερα χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας για τουλάχιστον 3,5 ώρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα που θα διαρκέσει από τις 10 μέχρι τις 13:30, αφορά την περιοχή της Τριανδρίας και την οδό Μακρυγιάννη (στο τέρμα αυτής – Μονοκατοικίες, ρέμα κτλ).

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, ο ΔΕΔΔΗΕ προσπαθεί να φτιάξει τις βλάβες και είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα να υποχρεώνεσαι να μείνεις με… κεριά στο σπίτι, λόγω της πανδημίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ