Ηλικιωμένος εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με Covid-19 από γηροκομείο

Eντοπίστικαν τουλάχιστον 30 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, όλα σε τρόφιμους του ιδρύματος

Must Read

Δεν τα κατάφερε ο ένας από τους τρεις ηλικιωμένους που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κατόπιν εντοπισμού τουλάχιστον 30 κρουσμάτων κορωνοϊού στο «Προκόπειο» Γηροκομείο της Καβάλας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kavalanews.gr ο άτυχος άνδρας ήταν 86 ετών και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.

Ο εντοπισμός των δεκάδων κρουσμάτων έγινε μετά από rapid τεστ κορωνοϊού που διενήργησε ο ΕΟΔΥ στο γηροκομείο, το οποίο ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι φορείς είναι τρόφιμοι.

Οι υπόλοιποι ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί ή παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Άγνωστο, πάντως, παραμένει μέχρι στιγμής το πώς μεταδόθηκε ο κορωνοϊός στο γηροκομείο, αφού οι επισκέψεις έχουν σταματήσει εδώ και μήνες, ενώ ανησυχία επικρατεί στους συγγενείς που δεν έχουν ακόμη ενημέρωση.

(φωτό αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This