Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Αδιανόητο! Γυναίκα πήγε σε Α.Τ. να καταγγείλει ότι την απειλούν και την έγραψαν επειδή δεν έστειλε SMS

Καθημερινά αναφέρονται ουκ ολίγα περιστατικά αναλγησίας των αστυνομικών, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν τήρησαν κατά γράμμα τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με αρκετούς από αυτούς να αναγκάζονται να πληρώσουν το πρόστιμο 300 ευρώ από την πενιχρή σύνταξή τους.

Το πρωτοφανές περιστατικό όμως που έλαβε χώρα στο Α.Τ. της Ιαλυσού στη Ρόδο, ξεπερνά κάθε σουρεαλιστικό συμβάν που έχει καταγραφεί έως τώρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», το μεσημέρι της Κυριακής 22 Νοεμβρίου, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δέχτηκε προσβολές και απειλές από την ιδιοκτήτρια του διπλανού διαμερίσματος η οποία επιτέθηκε λεκτικά στην οικογένειά της.

Ο λόγος σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν το γεγονός ότι η γειτόνισσά της απειλούσε θεούς και δαίμονες μπροστά στο ανήλικο παιδί της, επειδή ο σύζυγος της καταγγέλουσας άφηνε τροφή στις γάτες, ενώ τον κατηγορούσε ότι εκείνος ευθυνόταν που βρήκε το αμάξι της γεμάτο γρατζουνιές.

Σοκ μόλις έφτασε στο Α.Τ.

Η γυναίκα αναστατωμένη έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να υποβάλλει μήνυση στην γειτόνισσα που απειλούσε εκείνη και την οικογένειά της. Μόλις έφτασε στο Α.Τ. ωστόσο, ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε να του δείξει βεβαίωση μετακίνησης, ή SMS, κάτι που η ίδια δεν είχε καθώς δεν είναι γνωστό τι κωδικό πρέπει να στείλει κανείς για να επισκεφθεί εκτάκτως κάποιο τμήμα ασφάλειας. Το αποτέλεσμα; Της βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που ο πρωθυπουργός και οι θαυμαστές του οδηγούν μέχρι το Τατόι προκειμένου να γυμναστούν, τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας κωδικός για να δικαιολογηθεί αυτή η μετακίνηση. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ