Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή τους, ενώ παρακολουθούσαν όχημα υπόπτων για διακίνηση

Must Read

«Ύποπτο» ατύχημα για αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή τους, ενώ παρακολουθούσαν όχημα με εμπλεκόμενους σε διακίνηση ναρκωτικών.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, το μεσημέρι της Πέμπτης, και ενώ οι δυο αστυνομικοί της Δίωξης συμμετείχαν στην παρακολούθηση του αυτοκινήτου των υπόπτων, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο «μηχανόβιοι» αστυνομικοί αναζητούσαν την ευκαιρία να προχωρήσουν στη σύλληψη των δυο υπόπτων, όταν ένα αυτοκίνητο, που δεν συμμετείχε στην παρακολούθηση και ανήκει σε πολίτη, χτύπησε τη μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της μηχανής να τραυματιστούν.

Η νεαρή αστυνομικός, μάλιστα, κρίθηκε αναγκαίο να οδηγηθεί άμεσα στην Εντατική, προκειμένου να χειρουργηθεί, καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάστασή της είναι σοβαρή, αλλά, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Της «έφυγε» το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η οδηγός που χτύπησε τη μηχανή των δυο αστυνομικών δήλωσε στην πρώτη της κατάθεση πως δεν κατάλαβε πως της «έφυγε» το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί το σοβαρό τροχαίο.

Όσον αφορά τα της επιχείρησης, έγιναν έξι συλλήψεις ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ενώ έγινε αστυνομική έρευνα και σε χώρο αποθήκευσης που χρησιμοποιεί η σπείρα στη Βούλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This