Συγκλονίζει η μάνα του 26χρονου που δολοφονήθηκε από γιο καθηγητή στις Σπέτσες (video)

Με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε το μοιραίο βράδυ

Must Read

Για το έγκλημα που συγκλόνισε τις Σπέτσες και μαζί το πανελλήνιο, με θύμα έναν 26χρονο άντρα, μίλησε η χαροκαμένη μητέρα του θύματος, η κ. Ελένη.

Το έγκλημα που έλαβε χώρα 21 Νοεμβρίου στο νησί, εκτιμήθηκε στην αρχή ως τροχαίο,όμως το βαθύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του θύματος, έδειξε ότι επρόκειτο για δολοφονία. Ο 22χρονος και ο 26χρονος γιος καθηγητή, συναντήθηκαν το βράδυ βράδυ του Σαββάτου και στη συνέχεια λογομάχησαν. Τότε ο 22χρονος κυνήγησε με πιστόλι τον 26χρονο κι όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, τον μαχαίρωσε στην κάτω κοιλιακή χώρα με στιλέτο, προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό. Μάλιστα, ο δράστης απείλησε όσους βρίσκονταν μπροστά να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Η μητέρα του αδικοχαμένου 26χρονου, η οποία μεγάλωσε μόνη τα παιδιά της, τα τελευταία 13 χρόνια, μίλησε στο tlive για τη μέρα που συνέβη το έγκλημα: «Προτού φύγει το παιδί, ήρθε και με καληνύχτισε, επειδή ξέρει ότι πέφτω νωρίς για ύπνο. 20.30. “Μαμά πάω μια βόλτα με τους φίλους μου κι έρχομαι” μου είπε. 21.20 είχε γυρίσει ένα από αυτά τα 18χρονα, μου χτυπάει την πόρτα και μου λέει: “Ο Γρηγόρης έπεσε με τη μηχανή και είναι βαριά”» ανέφερε η μητέρα του.

Η ίδια, περιέγραψε και τις δραματικές στιγμές όταν συνάντησε το παιδί της λίγο πριν ξεψυχήσει: «Πήγα κοντά του να δω τι γίνεται. Λέω Παναγία μου πώς χτύπησε έτσι το παιδάκι μου. Το μόνο που είχα κουράγιο, πήγα κοντά του και του λέω: “Γρηγόρη είμαι η μανούλα”. Κούνησε το κεφάλι και με κατάλαβε… Έχανε τις αισθήσεις του. Ήδη πάγωνε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This