Ανήλικο παιδί με νοητικά προβλήματα έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο του τον αδερφό ενώ ο 47χρονος συγγενής βιντεοσκοπούσε

Must Read

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ρόδου η υπόθεση που ήρθε στο φως για τον βιασμό 13χρονου από τον 18χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το μεσημέρι της 20ης Αυγούστου 2020 η μητέρα του 13χρονου κατήγγειλε τον βιασμό του παιδιού από τον ίδιο του αδερφό και τον φίλο του, προσθέτοντας ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Ο μεγαλύτερος γιος της βίασε τον 13χρονο, όπως είπε, ενώ κατήγγειλε ότι πριν από ένα έτος τον είχε υποχρεώσει σε σεξουαλική πράξη και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι κι ένα παιδικό εσώρουχο, στην οικία του δεύτερου, έναν φορητό υπολογιστή και στην οικία του 47χρονου δύο κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι όντως στο περιστατικό που συνέβη ένα χρόνο πριν έβγαλε βίντεο τα παιδιά προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς τους διότι χωρίς αυτό δεν θα πίστευαν τα λεγόμενά του. Μάλιστα όπως λέει, δύο μέρες μετά το περιστατικό ο 18χρονος φίλος του παιδιού χάλασε το κινητό του 47χρονου ρίχνοντας νερό προκειμένου, όπως του είπε, να μην έχει στοιχεία εναντίον του.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του και καταγγέλθηκε ότι έκανε τα ίδια και στην ανήλικη αδελφή του, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας Υπηρεσίας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας και παραμονή επί 6μηνο σε ψυχιατρική κλινική σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ελεύθερος ο 18χρονος φίλος

Ο 18χρονος φίλος του, που ισχυρίστηκε ότι είδε το περιστατικό αλλά δεν ήταν παρών καθόλη την διάρκειά του, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο νεαρός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα στην απολογία του ο 18χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες της συνέργειας σε βιασμό και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Ο συγκατηγορούμενός του όπως είπε είναι φίλος του, κάνουν παρέα από πολύ μικροί, έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα έχει βαριά νοητική υστέρηση και άλλα προβλήματα στη συμπεριφορά του. Πέρυσι, όπως είπε, νοσηλεύτηκε και στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου και λαμβάνει αγωγή που τον κρατά ήρεμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This