Ήθελαν να πασάρουν φρατζόλα με ναρκωτικά σε Ιρακινό κρατούμενο!

Οι δύο επισκέπτριες κατέληξαν με χειροπέδες, μετά την αποτυχημένη τους απόπειρα

Must Read

Κάθε άλλο παρά «αθώα» ήταν μια… φραντζόλα ψωμί που πήγαν δύο Ελληνίδες σε έναν αλλοδαπό κρατούμενο του αστυνομικού τμήματος Ποροΐων στις Σέρρες, αφού έκρυβε στο εσωτερικό της μικροποσότητες ναρκωτικών!

Οι υποψίες των αστυνομικών τους οδήγησαν να ψάξουν εξονυχιστικά το ζυμωτό ψωμί που είχαν μαζί τους οι δύο γυναίκες ηλικίας 34 και 54 χρόνων, με σκοπό να το παραδώσουν στον Ιρακινό κρατούμενο, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου. Όπως διαπίστωσαν, στο εσωτερικό του ψωμιού ήταν κρυμμένες ποσότητα ηρωίνης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες προορίζονταν για τον 33χρονο, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες στις δύο γυναίκες, ενώ ακολούθησε και σωματικός έλεγχος, με συνέπεια να βρεθούν στην κατοχή της μίας πέντε ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Ιρακινός κρατούμενος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This