Για όσους εισέρχονται στην χώρα μας από την Βρετανία, η 10ημερη καραντίνα θα ισχύει από την Παρασκευή

Η νέα ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Must Read

Από σήμερα τα ξημερώματα έχει τεθεί σε ισχύ η 10ημερη καραντίνα σε όσους επιβάτες έρχονται στη χώρα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), εξέδωσε νέα ΝΟΤΑΜ όπου ανακοίνωσε πως η κατ’ οίκον απομόνωση για τις αφίξεις από Βρετανία θα τεθεί σε ισχύ από την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 6 το πρωί και θα ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης ισχύος της νέας αεροπορικής οδηγίας (notam) για τις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία θα ισχύει από την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και ώρα 06.00 το πρωί έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται όλοι οι επιβάτες που εισέρχονται στην Ελλάδα με πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο υπόκεινται ήδη σε επταήμερο (7) υποχρεωτικό προληπτικό περιορισμό ενώ από τις 25 Δεκεμβρίου 2020 η καραντίνα θα έχει διάρκεια δέκα ημέρες.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δεδομένα της notam για το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένουν και ισχύουν ως έχουν ανακοινωθεί.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This