Άντρο παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού η Βαρβάκειος εκτός κάμερας!

Ο «αόρατος εχθρός» κάνει πάρτι στη Βαρβάκειο Αγορά

Must Read

Πρωινή επίσκεψη στην κεντρική αγορά της Αθήνας, στη Βαρβάκειο, έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του, που τον συνόδευαν, φορούσαν τις μάσκες τους με σωστό τρόπο, καλύπτοντας μύτη και στόμα. Επίσης, όσοι έμποροι φωτογραφήθηκαν μαζί τους φορούσαν κανονικά μπροστά στον φωτογραφικό φακό τις μάσκες.

Έλα όμως που η Espresso έκανε μια αντίστοιχη περιήγηση στην κρεαταγορά και στην ψαραγορά το περασμένο Σάββατο και είδε άλλα… Κανένας, μα κανένας έμπορος, ούτε ένας, δεν φορούσε μάσκα. Ούτε ένας.

Το σοκ και για μας και για τους πολίτες που ψώνιζαν τηρώντας τα μέτρα ήταν μεγάλο. Τη μάσκα την είχαν όλοι κρεμασμένη σε αυτιά και λαιμό, αλλά δεν τη φορούσε κανένας. Κι όλα αυτά, την ώρα που εντός της αγοράς βρισκόταν δεκάδες κόσμου για αγορές και όχι μόνον αυτό, αλλά οι έμποροι φώναζαν, ούρλιαζαν θα λέγαμε, διαφημίζοντας την πραμάτεια τους, με αποτέλεσμα τα σταγονίδια στον αέρα να κάνουν… πάρτι. Η κατάσταση ήταν απαράδεκτη. Σοκαριστική.

Δεν ξέρουμε εάν ο Περιφερειάρχης εντόπισε όλους αυτούς τους απείθαρχους ή μπροστά του κάθισαν… σούζα, φορώντας μάσκες, αλλά εκεί θα πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία και να επιβάλει τον νόμο. Ο Ν. Χαρδαλιάς εκεί δεν πήγε ποτέ; Δεν πάει να κάνει καμιά αιφνιδιαστική βόλτα αυτές τις μέρες που γίνεται χαμός;

Βέβαια, ο Γιώργος Πατούλης στη δήλωσή του είπε ότι «όλοι οι έμποροι τηρούσαν με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας»… Μόνο που όταν φεύγουν οι φωτογράφοι και γυρίζετε την πλάτη σας, κ. περιφερειάρχα, η εικόνα αλλάζει.

Και σας το λέμε με απόλυτη σιγουριά ότι κανένα υγειονομικό μέτρο δεν τηρείται στην πολυπληθή αγορά της Αθήνας. Κι ύστερα θέλουν να περιορίσουν τη διασπορά. Πώς; Χωρίς κανέναν έλεγχο στην καρδιά της αθηναϊκής αγοράς;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This