Κορωνοπάρτι σε Θεσσαλονίκη και Κεφαλονιά παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων – Συλλήψεις και «τσουχτερά» πρόστιμα

Ναρκωτικά και παράνομα όπλα σε πάρτι που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Must Read

Μπορεί τα μέτρα τις ημέρες των εορτών να εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα αυστηρά, με όρια στον αριθμό των ατόμων και στις ώρες μετακίνησης, ωστόσο, φαίνεται πως ορισμένοι παραμένουν απτόητοι και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα αδιαφορώντας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ενός 27χρονου στην Θεσσαλονίκη που παρά τις απαγορεύσεις διοργάνωσε κορωνοπάρτι στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί γύρω στις 6:30, στο διαμέρισμα του στην οδό Αρριανού, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εντόπισαν 11 άτομα που ακόμη διασκέδαζαν με ποτά και μουσική σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του επέβαλαν πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και στους υπόλοιπους 10 παρευρισκόμενους.

Κορωνοπάρτι και στην Κεφαλονιά με όπλα και ναρκωτικά

Αλλά και στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά, τα κορωνοπάρτι καλά κρατούν και μάλιστα με όπλα και ναρκωτικά. 

Ειδικότερα, ένας άνδρας κάλεσε στο σπίτι που κατοικεί με τον αδερφό του άλλους πέντε φίλους του και διασκέδασαν ανενόχλητοι, μέχρι την στιγμή που άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα και ανακάλυψαν ακόμη και παράνομα όπλα και ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έγινε τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 3.000 ως διοργανωτή της εκδήλωσης, ενώ διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ και στους άλλους έξι που συμμετείχαν στο πάρτι για παράβαση των περιορισμών μετακίνησης.

Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, οι άνδρες της Αστυνομίας ανακάλυψαν ένα πολεμικό τυφέκιο με 12 σφαίρες και δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα ο ιδιοκτήτης, αλλά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατείχε μαζί με τον αδελφό του.

Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας με κατηγορίες για μη τήρηση των μέτρων και για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών κατά περίπτωση. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η προέλευση του πολεμικού όπλου, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This