Σύζυγος υπουργού πανηγυρίζει που εμβολιάστηκε από τους πρώτους

Ενώ οι υγειονομικοί στην πρώτη γραμμή περιμένουν

Must Read

Τη στιγμή που οι υγειονομικοί οι οποίοι εργάζονται στη πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία περιμένουν τα πολυπόθητα εμβόλια, οι αξιωματούχοι παρελαύνουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Η σουρεαλιστική πολιτική επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας μόνο αγανάκτηση έχει προκαλέσει έως τώρα, αφού πρόθεσή τους όπως διαλαλούν, είναι να πείσουν τον λαό να εμβολιαστεί, ενώ δεν υπάρχουν εμβόλια.

Μετά από τα κυβερνητικά στελέχη, σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η σύζυγος του  υπουργού Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, η οποία εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός στο Ασκληπιείο Βούλας, εμβολιάστηκε από τους πρώτους υγειονομικούς.

Η Πόπη Καλαϊτζή με ανάρτηση στο facebook δήλωσε περήφανη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων: «…αισθάνομαι ανακουφισμένη, τυχερή,αισιόδοξη και περήφανη! Ανακουφισμένη γιατί η έναρξη των εμβολιασμών είναι η αρχή του τέλους για την πανδημία , που έχει αλλάξει τις ζωές μας! Τυχερή γιατί ως γιατρός στο Ασκληπιείο της Βούλας , ένα νοσοκομείο στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον Κορωνοϊό, είμαι από τους πρώτους Έλληνες που εμβολιάζονται! Αισιόδοξη γιατί νιώθω ότι δεν αργεί η ώρα που η ανθρωπότητα θα φωνάξει «φτου Ξελευτερία» από καραντίνες, απομόνωση και έλλειψη αγκαλιάς! Περήφανη γιατί η Επιστήμη ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε τόσο σύντομα να έχουμε καλά και αποτελεσματικά εμβόλια! Είναι μια μοναδική επιστημονική επανάσταση!!

ΥΓ1. Διαβάζω για «συναδέλφους» και «επιστήμονες» αρνητές του εμβολίου ..

Η επιστήμη ΔΕΝ είναι ΓΝΩΜΗ! Η επιστήμη είναι ΓΝΩΣΗ!

Και το 2020 γνωρίζουμε πολύ καλά πώς κατακτιέται η επιστημονική γνώση και πώς μετριέται. Η γνώμη για κάτι που μάθαμε για εξετάσεις στο 3ο έτος (ίσως και αργότερα…) δεν είναι αυτό που λέμε evidence-based Ιατρική.

Όπως λοιπόν δε θα έρθετε σε μένα να σας εγχειρήσω για ένα πρόβλημα στο κεφάλι σας -ΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ είμαι!- , για τα εμβόλια ακούμε τους ειδικούς συναδέλφους που έχουν εντρυφήσει στη βιβλιογραφία και στην … πράξη!

ΥΓ2. Η ανασύσταση πολλών φαρμακευτικών σκευασμάτων (όπως κάποια εμβόλια , αλλά και άλλες όπως πχ το Botox ) γίνεται με τη χρήση φυσιολογικού ορού! Αυτή και αν είναι βασική γνώση, που οι «επιστήμονες» των social media έπρεπε να κατέχουν!

ΥΓ3. Η έναρξη των εμβολιασμών δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να τηρούμε τα μέτρα! Μόνο όταν εμβολιαστούμε οι περισσότεροι, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!» γράφει στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This