Η ελληνική σημαία φώτισε το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη! (pics)

Συμβολική έναρξη των εορτασμών για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Must Read

Με την ελληνική σημαία φωτίστηκε το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο ομώνυμο πάρκο του Δήμου Ναυπλίου στα πλαίσια της έναρξης των εορτασμών για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού με την έναρξη του 2021, πρώτη ημέρα του χρόνου είχε ετοιμάσει μία λαμπρή εκδήλωση η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δήμος Ναυπλιέων, πραγματοποίησε την συμβολική έναρξη των εορτασμών χωρίς κοινό, από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This