Έγγραφο – φωτιά για το εμβόλιο: Την παραιτηση των υπευθύνων ζητά ο Κικίλιας!

Το έγγραφο έκανε λόγο ακόμα και για γνωστές παρενέργειες, έως και θανατηφόρες!

Must Read

Την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας ζήτησε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας δίνοντας μάλιστα εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου εγγράφου συναίνεσης για όσους θέλουν να εμβολιαστούν!

Το εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο είναι ότι το συγκεκριμένο έγγραφο φέρεται να συντάχθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, και δεν συναρτάτο με το πλέγμα οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών,

Το Έγγραφο εμβολιασμού που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις

Το περιεχόμενο του εγγράφου είναι πράγματι ανησυχητικό, ενώ όποιος το υπογράψει, δηλώνει εάν επιθυμεί η δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, παρουσία μάρτυρα.

Ειδικά όποιος επιθυμεί να εμβολιαστεί, υποχρεούται να αναλάβει τις ευθύνες του για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου, οι οποίες όπως διευκρινίζεται ενδέχεται να είναι άγνωστες, ακόμα και θανατηφόρες!

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η διαρροή ενός τέτοιου του εγγράφου μπορεί να προκαλέσει τρόμο στον πληθυσμό και να ρίξει στο ναδίρ το ποσοστό όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν. Γι’ αυτό και η άμεση παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This