Πώς γλίτωσε το πρόστιμο ανύπαντρο ζευγάρι που δεν φορούσε μάσκα μέσα στο αυτοκίνητο (video)

Το έγγραφο που έδειξαν στους αστυνομικούς

Must Read

Το κυνηγητό των μασκοφόρων καλά κρατεί, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να σαρώνουν σε ελέγχους όσους αψηφούν τα μέτρα για την πανδημία.

Σύμφωνα με τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την αναχαίτιση της πανδημίας, σε ένα αυτοκίνητο επιτρέπεται να μην φορούν μάσκα τα άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι ή είναι συγγενείς Α’ και Β’ βαθμού. Για τα ζευγάρια που συζούν όμως χωρίς να έχουν παντρευτεί, δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό το οποίο μπορούν να επιδείξουν στις αρχές. 

Εφόσον το ζευγάρι έχει δηλώσει την ίδια διεύθυνση, τότε αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να έχει μαζί του ο καθένας το Ε1. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ζευγαριού που οι αστυνομικοί σταμάτησαν στη συμβολή της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη. Το ανύπαντρο ζευγάρι δεν φορούσε μάσκες και εξήγησε στους αστυνομικούς ότι συγκατοικεί. Προκειμένου να πείσουν τους αστυνομικούς, οι δυο τους έδειξαν το Ε1 και τελικά γλίτωσαν… το πρόστιμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This