Κυριακή 1/8/2021

Πώς γλίτωσε το πρόστιμο ανύπαντρο ζευγάρι που δεν φορούσε μάσκα μέσα στο αυτοκίνητο (video)

Το έγγραφο που έδειξαν στους αστυνομικούς

Το κυνηγητό των μασκοφόρων καλά κρατεί, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να σαρώνουν σε ελέγχους όσους αψηφούν τα μέτρα για την πανδημία.

Σύμφωνα με τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την αναχαίτιση της πανδημίας, σε ένα αυτοκίνητο επιτρέπεται να μην φορούν μάσκα τα άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι ή είναι συγγενείς Α’ και Β’ βαθμού. Για τα ζευγάρια που συζούν όμως χωρίς να έχουν παντρευτεί, δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό το οποίο μπορούν να επιδείξουν στις αρχές. 

Εφόσον το ζευγάρι έχει δηλώσει την ίδια διεύθυνση, τότε αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να έχει μαζί του ο καθένας το Ε1. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ζευγαριού που οι αστυνομικοί σταμάτησαν στη συμβολή της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη. Το ανύπαντρο ζευγάρι δεν φορούσε μάσκες και εξήγησε στους αστυνομικούς ότι συγκατοικεί. Προκειμένου να πείσουν τους αστυνομικούς, οι δυο τους έδειξαν το Ε1 και τελικά γλίτωσαν… το πρόστιμο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ