Παπάς φεύγει από τη λειτουργία, «αγιάζει» περιπολικά και οι αστυνομικοί του φιλάνε το χέρι (video)

Γυναίκα αστυνομικός κατέβασε την μάσκα και φίλησε το χέρι του παπά

Must Read

Την Θεία Λειτουργία διέκοψε ο ιερέας στον Άγιο Πολύκαρπο στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ραντίσει τα περιπολικά της ΕΛΑΣ που περιπολούσαν απ’έξω. Μάλιστα, οι αστυνομικοί άνοιξαν τις πόρτες των οχημάτων, για να πάει ο αγιασμός και στο εσωτερικό τους, ενώ μία γυναίκα από το Σώμα, δεν δίστασε να κατεβάσει την μάσκα της, ώστε να φιλήσει το χέρι του παπά. 

Στις εικόνες που ακολουθούν, ο παπάς εμφανίζεται να έχει βγαίνει έξω από τον Ιερό Ναό και να αγιάζει αστυνομικούς οι οποίοι με την σειρά τους κάνουν τον σταυρό τους.

Από το περιστατικό ωστόσο, ξεχώρισε ένα στιγμιότυπο στο οποίο μία γυναίκα αστυνομικός από περιπολικό που μόλις είχε καταφθάσει, προκειμένου να λάβει και αυτό τον αγιασμό, κατέβασε την μάσκα για να φιλήσει το σταυρό που κρατούσε ο ιερέας και το χέρι του.

https://www.youtube.com/watch?v=scrYaJT73KY&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This