Κυβέρνηση «γκάφας» και παλινωδιών: Μπορεί να μην ανοίξουν τελικά τα σχολεία την Δευτέρα!

Από το ένα λάθος στο άλλο η κυβέρνηση!

Must Read

Τίποτα  δεν είναι δεδομένο: Ούτε το άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, ούτε το click away», δήλωσε σήμερα το πρωί η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως εξήγησε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 του μήνα.

«Αν όμως η επιτροπή έχει άλλα επιδημιολογικά στοιχεία και μας εισηγηθεί να μην ανοίξουν τα σχολεία, τότε δεν θα ανοίξουν…» τόνισε.

Και το μπάχαλο δεν έχει τέλος!

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή σε πρωινή εκπομπή του Alpha, ξεκαθάρισε πως τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά και πως οι φήμες περί μη ανοίγματος των σχολείων δεν ισχύουν. 

Η διαφωνία των δύο κυριών είναι απλά η επιβεβαίωση του newsbreak.gr που πριν από λίγες ώρες έγραφε οτι δεν είναι ακόμα γνωστό το τί θα γίνει την Δευτέρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This