Σάββατο 24/7/2021

Υπάλληλος αποθήκης τροφίμων στις Σέρρες βούταγε συστηματικά καλούδια, κάτω από τη… μύτη του αφεντικού του!

Μόνο κατά την τελευταία τριετία είχε κλέψει τρόφιμα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ

Επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο οι υποψίες του ιδιοκτήτη μίας μεγάλης αποθήκης τροφίμων στις Σέρρες, ο οποίος αντιλαμβανόταν ότι ανά διαστήματα έκαναν «φτερά» αρκετά από τα προϊόντα που είχε στην επιχείρησή του και θέλησε να βρει τον υπαίτιο «ποντικό».

Οι υποψίες του είχαν στραφεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση κι έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα των Σερρών, προκειμένου να διερευνήσουν οι αστυνομικοί ποιος ήταν αυτός που τρύπωνε στην αποθήκη χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς και άρπαζε τα τρόφιμα. Μάλιστα, κατήγγειλε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι τακτικά εξαφανίζονταν μεγάλες ποσότητες αλλαντικών και διάφορων γαλακτοκομικών προϊόντων, κυρίως τυριών και άλλων τροφίμων, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση.

Όπως αποδείχθηκε, πίσω από την εξαφάνιση των προϊόντων κρυβόταν ένας από τους υπαλλήλους της επιχείρησης, ο οποίος εργαζόταν εκεί αρκετά χρόνια! Μάλιστα, την τελευταία τριετία, όχι μόνο είχε κλέψει τμηματικά προϊόντα και τρόφιμα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, αλλά και λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε «βουτήξει» από το ταμείο 50 ευρώ, τα οποία αργότερα βρέθηκαν στην κατοχή του όταν οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε σωματική έρευνα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον υπάλληλο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Όπως ήταν επόμενο, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης τροφίμων τον απέλυσε άμεσα από την επιχείρησή του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ