Υπάλληλος αποθήκης τροφίμων στις Σέρρες βούταγε συστηματικά καλούδια, κάτω από τη… μύτη του αφεντικού του!

Μόνο κατά την τελευταία τριετία είχε κλέψει τρόφιμα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ

Must Read

Επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο οι υποψίες του ιδιοκτήτη μίας μεγάλης αποθήκης τροφίμων στις Σέρρες, ο οποίος αντιλαμβανόταν ότι ανά διαστήματα έκαναν «φτερά» αρκετά από τα προϊόντα που είχε στην επιχείρησή του και θέλησε να βρει τον υπαίτιο «ποντικό».

Οι υποψίες του είχαν στραφεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση κι έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα των Σερρών, προκειμένου να διερευνήσουν οι αστυνομικοί ποιος ήταν αυτός που τρύπωνε στην αποθήκη χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς και άρπαζε τα τρόφιμα. Μάλιστα, κατήγγειλε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι τακτικά εξαφανίζονταν μεγάλες ποσότητες αλλαντικών και διάφορων γαλακτοκομικών προϊόντων, κυρίως τυριών και άλλων τροφίμων, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση.

Όπως αποδείχθηκε, πίσω από την εξαφάνιση των προϊόντων κρυβόταν ένας από τους υπαλλήλους της επιχείρησης, ο οποίος εργαζόταν εκεί αρκετά χρόνια! Μάλιστα, την τελευταία τριετία, όχι μόνο είχε κλέψει τμηματικά προϊόντα και τρόφιμα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, αλλά και λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε «βουτήξει» από το ταμείο 50 ευρώ, τα οποία αργότερα βρέθηκαν στην κατοχή του όταν οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε σωματική έρευνα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον υπάλληλο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Όπως ήταν επόμενο, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης τροφίμων τον απέλυσε άμεσα από την επιχείρησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This