Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Αντιδήμαρχος-μαιμού έφαγε πάνω από 6.200 ευρώ, από επιχειρηματία της Καρπάθου

Μάστιγα για το νησί οι απατεώνες

Δεν έχουν τέλος τον τελευταίο καιρό οι τηλεφωνικές απάτες στην Κάρπαθο, με την τοπική Αστυνομία να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους κατοίκους προκειμένου να είναι πιο προσεκτικοί και υποψιασμένοι.

Το φαινόμενο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με πιο πρόσφατο θύμα έναν επιχειρηματία που δέχτηκε τηλεφώνημα δήθεν από αντιδήμαρχο του νησιού.

Όπως είπε ο επιχειρηματίας, ένας άγνωστος τον πήρε τηλέφωνο και προσποιήθηκε τον αντιδήμαρχο λέγοντας πως ήθελε να κάνει μία παραγγελία. Μάλιστα, έστειλε μέσω εφαρμογής κοινωνικών δικτύων πλαστή απόδειξη δήθεν κατάθεσης, ωστόσο αργότερα υποστήριξε πως έβαλε κατά λάθος ένα μηδενικό παραπάνω και ζήτησε να του επιστραφεί η διαφορά. Συγκεκριμένα, είπε πως, αντί για 750 ευρώ, έβαλε 7.500 και ο επιχειρηματίας πείστηκε, με αποτέλεσμα να του «επιστρέψει» το ποσό των 6.250 ευρώ!

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, έτρεξε στην τράπεζα, όμως δεν έβγαλε άκρη. Όπως είπε, είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και έβαλε δικηγόρο προκειμένου να εντοπίσει τον απατεώνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ