ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑλλοδαπός πέρασε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Αλλοδαπός πέρασε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Κουβαλούσε ένα σάκο που περιείχε δέκα συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους τριών κιλών

Στην «φάκα» πιάστηκε ένας αλλοδαπός άνδρας, που είχε περάσει παράνομα από την Τουρκία στην χώρα και μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής και της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και όπως αποδείχθηκε μετέφερε ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε δέκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους τριών κιλών και 115,94 γραμμαρίων.

Ως εκ τούτου, η ποσότητα της ηρωίνης κατασχέθηκε και σε βάρος του μεταφορέα σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης