Ντελιβεράς χτύπησε πεζό στον Άγιο Στέφανο και τον εγκατέλειψε τραυματισμένο!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε χθες το βράδυ ένας άνδρας στον Άγιο Στέφανο, όταν ένας διανομέας τον χτύπησε με την μηχανή του και τον εγκατέλειψε στην άκρη του δρόμου, αιμόφυρτο! 

Τον τραυματισμένο πεζό αντιλήφθηκαν άνδρες της Αστυνομίας που περνούσαν από την οδό Χέλμου και τον μετακίνησαν. Στη συνέχεια προσήλθε η τροχαία Κηφισιάς η οποία κατέγραψε το συμβάν και διαπίστωσε την ύπαρξη κάμερας, που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του ντελιβερά. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Το θύμα διέσχιζε το δρόμο για να πάει στο φαρμακείο καθώς η σύζυγός του ήταν άρρωστη. Ενώ είχε διασχίσει ήδη το ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθηνα τον χτύπησε με δριμύτητα ο δράστης ο οποίος επέβαινε σε μηχανή και σύμφωνα με την περιγραφή ήταν ντελίβερι. Ο δράστης αντί να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες εξαφανίστηκε και τον παράτησε στην άσφαλτο» είπε η δικηγόρος του τραυματία, Κατερίνα Φραγκάκη, κάνοντας σαφές πως αν δεν περνούσε η ομάδα ΔΙΑΣ τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

«Όποιος τραυματίσει άνθρωπο σε τροχαίο έχει υποχρέωση εκ του νόμου να παραμείνει στο σημείο, να βοηθήσει το θύμα και να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές. Αν δεν το πράξει και εγκαταλείψει το θύμα αβοήθητο στην άσφαλτο τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και τρίμηνη έως εξάμηνη αφαίρεση της άδειας οδήγησης» επεσήμανε η δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας πως είναι αδιανόητο να προβλέπονται τόσο επιεικείς ποινές για αυτές τις εγκληματικές πράξεις οι οποίες έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις και πολλά θύματα έχουν κινδυνεύσει λόγω της εγκατάλειψης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This