Τα κορωνοπάρτι καλά κρατούν – Συλλήψεις και πρόστιμα σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σε όλους τους παραβάτες

Must Read

Ήθελαν να κάνουν κορωνοπάρτι και το πλήρωσαν ακριβά δύο άνδρες στην Θεσσαλονίκη, χθες το βράδυ, με συνέπεια να επέμβει η Αστυνομία, μετά από καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Νεάπολης ένας 30χρονος διοργάνωσε πάρτι σε ισόγειο διαμέρισμα, με τη συμμετοχή εννέα ακόμη ατόμων. Ως εκ τούτου, η «συγκέντρωση» έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον διοργανωτή και του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ωστόσο, δεν πρόλαβαν τους καλεσμένους, οι οποίοι πρόλαβαν να τραπούν σε φυγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στις 3 τα ξημερώματα άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν έναν 26χρονο άνδρα και του βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ γιατί είχε διοργανώσει κορωνοπάρτι με τέσσερα ακόμη άτομα, στα οποία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ έκαστως.

Κορωνοπάρτι και στην Κρήτη

Αλλά και στο Ηράκλειο, ένας άνδρας έκανε πάρτι στο σπίτι του, το βράδυ του Σαββάτου. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει αντιληπτός από την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας βεβαίωσαν στον διοργανωτή πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ έκοψαν και τα ανάλογα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This