Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Τα κορωνοπάρτι καλά κρατούν – Συλλήψεις και πρόστιμα σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σε όλους τους παραβάτες

Ήθελαν να κάνουν κορωνοπάρτι και το πλήρωσαν ακριβά δύο άνδρες στην Θεσσαλονίκη, χθες το βράδυ, με συνέπεια να επέμβει η Αστυνομία, μετά από καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Νεάπολης ένας 30χρονος διοργάνωσε πάρτι σε ισόγειο διαμέρισμα, με τη συμμετοχή εννέα ακόμη ατόμων. Ως εκ τούτου, η «συγκέντρωση» έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον διοργανωτή και του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ωστόσο, δεν πρόλαβαν τους καλεσμένους, οι οποίοι πρόλαβαν να τραπούν σε φυγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στις 3 τα ξημερώματα άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν έναν 26χρονο άνδρα και του βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ γιατί είχε διοργανώσει κορωνοπάρτι με τέσσερα ακόμη άτομα, στα οποία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ έκαστως.

Κορωνοπάρτι και στην Κρήτη

Αλλά και στο Ηράκλειο, ένας άνδρας έκανε πάρτι στο σπίτι του, το βράδυ του Σαββάτου. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει αντιληπτός από την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας βεβαίωσαν στον διοργανωτή πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ έκοψαν και τα ανάλογα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ