Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας: «Το έχω παράπονο που άργησε να μου μιλήσει η Σοφία Μπεκατώρου»

« Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες» είπε ο πρόεδρος της ΕΙΟ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Open για την καταγγελία που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, τονίζοντας πως η ΕΙΟ δεν είχε καμία διάθεση να υποβαθμίσει το γεγονός.

«Είχαμε πει πως όταν γνωστοποιηθεί το όνομα του δράστη θα πράξουμε ό,τι πρέπει για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται. Η ΕΙΟ δεν είχε καμία διάθεση να υποβαθμίσει το γεγονός με την ανακοίνωσή της και αυτό φάνηκε και από την δεύτερη ανακοίνωση που ήταν συνέχεια της πρώτης» τόνισε.

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, η Εκτελεστική Επιτροπή ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του φερόμενου ως δράστη αυτής της αποτρόπαιας πράξης, ενώ ζητήσε να παραιτηθεί και ως εκπρόσωπος από την Ολυμπιακή Επιτροπή.

« Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες απ’όπου κι αν προέρχονται»

«Δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι υπήρχαν τέτοια περιστατικά στον χώρο μας. Ουδέποτε υπήρξε ανάλογη καταγγελία στο παρελθόν και τώρα με την ευκαιρία αυτή προτρέπουμε όλους τους αθλητές από όλα τα αθλήματα να βγουν και να γνωστοποιήσουν αν έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες απ’όπου κι αν προέρχονται» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΙΟ.

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με την χρυσή Ολυμπιονίκη, ο κ. Δημητρακόπουλος απάντησε αρνητικά, εκφράζοντας το προσωπικό του παράπονο. «Το έχω προσωπικό μου παράπονο που άργησε να μου μιλήσει. Αλλά αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα “μπράβο κορίτσι μου και από δω και στο εξής θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου“» κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ