Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε 54χρονη στα Χανιά – Ανθρωποκτονία «βλέπει» ο ιατροδικαστής

Την άτυχη γυναίκα βρήκε με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι οικείο της πρόσωπο

Must Read

Σε ανθρωποκτονία φαίνεται να αποδίδεται ο θάνατος μίας 54χρονης γυναίκας από την Βρετανία, η οποία βρέθηκε νεκρή νωρίτερα το μεσημέρι, στο σπίτι της στα Χανιά.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι, όταν ένα οικείο πρόσωπο της 54χρονης πήγε στο σπίτι της στην κοινότητα Μεσκλά, προκειμένου να δει τι συνέβη, αφού είχε ανησυχήσει από την απουσία της γυναίκας. Ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα αφού βρήκε το άψυχο σώμα της με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Άμεσα, ενημέρωσε την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο. Σύντομα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης και έρευνας, με αποτέλεσμα να εξετάζουν την εκδοχή της δολοφονίας από ληστές.

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Μιλώντας στο Creta24.gr, o ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ανέφερε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία ενώ στο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν κακώσεις στην πρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες. Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, ο χώρος όπου βρέθηκε η σορός της 54χρονης είχε πάρα πολύ αίμα ενώ προς το παρόν δεν μπορεί να εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος που διαπράχθηκε το έγκλημα, λόγω του ψύχους στο σπίτι.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, το τελευταίο διάστημα συζούσε με έναν αλλοδαπό και συγκεκριμένα από τη Νορβηγία, σε μία μεζονέτα στα Μεσκλά Χανίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This