Αυστηρή προειδοποίηση του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου: Μην τολμήσουν…

Θα τολμήσουν να το αγνοήσουν;

Must Read

Σε ένα σκληρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, προέβη ο αδερφός της Σοφίας Μπεκατώρου αναφορικά με το θέμα του βιασμού της που η ίδια αποκάλυψε. Με μήνυμα του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Γ. Μπεκατώρος προειδοποιήσει τους γνωστούς «βουλευτες – δικηγόρους» να μην τολμήσουν να αναλάβουν την υπεράσπιση του φερόμενου βιαστή.

Αδερφός Σοφίας Μπεκατώρου
Το σκληρό μήνυμα του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου με σαφείς αποδέκτες

Έγραψε συγκεκριμένα: «Ελπίζω κανείς βουλευτής – δικηγόρος να μην αναλάβει την υπεράσπιση του φερομένου βιαστή της αδερφής μου! Αν το κάνει θα λέει πολλά γι’αυτόν και το κόμμα που ανήκει. Το ίδιο ισχύει και για στελέχη των κομμάτων που είναι δικηγόροι…»

Ο αδερφός της Σοφίας Μπεκατώρου, φωτογραφίζει σαφέστατα το κυβερνών κόμμα, του οποίου στελέχη και βουλευτές έχουν προέλθει ουκ ολίγες φορές στην υπεράσπιση δραστών του κοινού ποινικού δικαίου. Αναμένουμε να δούμε εάν γνωρίζει κάτι ή απλά ήταν σαφέστατη προειδοποίηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This