Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Ανέβασαν ρολά τα καταστήματα: Ουρές για ψώνια με εκπτώσεις παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες (video)

Ποια καταστήματα είχαν περισσότερη κίνηση

Παρά την επέλεαση του «Λέανδρου» που έφερε τσουχτερό κρύο και έντυσε στα λευκά πολλές περιοχές της χώρας, οι καταναλωτές μετά από τρεις μήνες lockdown, εσπευσαν να επισκεφτούν τα καταστήματα που ανέβασαν σήμερα τα ρολά τους.  

Κίνηση για ρούχα και παπούτσια

Η κίνηση επέστρεψε στα μαγαζιά από το πρωί της Δευτέρας, ενώ ουρές σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα ρούχων και υποδημάτων.

Οι καταστηματάρχες προκειμένου να πουλήσουν το εμπόρευμα που έμεινε στοκαρισμένο στα ράφια όλο αυτόν τον καιρό, προσελκύουν τους πελάτες με εκπτώσεις και προσφορές. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η αγορά πήρε ξανά «ανάσα» ζωής.

Με μέτρα προστασίας

Τα καταστήματα έχουν φροντίσει να εξοπλιστούν με αντισηπτικά για τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνουν για το όριο των ατόμων. Το ωράριο λειτουργίας τους ξεκινά για όσους το επιθυμούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Οι πελάτες θα πρέπει να φορούν υποχρεωτική μάσκα και να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων, ενώ προκειμένου να μετακινηθούν θα πρέπει να στείλουν sms στο 13033 και μετακίνηση 2, το οποίο και έχει διάκρεια δύο ωρών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ