Το Ωδείο Athenaeum στο έλεος καταληψιών που επί 20 ολόκληρες ημέρες επιδίδονταν σε βανδαλισμούς!

Ό,τι δεν μπορούσαν ή δεν πρόλαβαν να το κλέψουν, φρόντισαν να το καταστρέψουν

Must Read

Σαν τις ορδές των Βανδάλων εισέβαλε μια ομάδα αγνώστων στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο και το Ωδείο Athenaeum που συστεγάζονται σε κτίριο επί της Αδριανού 3, στην Πλάκα!

Οι εισβολείς εκμεταλλεύτηκαν την ερημιά που επικρατεί λόγω lockdown, έκαναν κατάληψη και επιδόθηκαν επί 20 ημέρες σε πρωτοφανείς βανδαλισμούς, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφέςΟι καταληψίες έκοψαν τις σιδεριές του παραθύρου και μπήκαν στο κτίριο, όπου άδειασαν βιβλιοθήκες, γραφεία, το λογιστήριο, έκλεψαν όσα μουσικά όργανα μπορούσαν να μεταφέρουν και κατέστρεψαν ολοσχερώς ό,τι δεν μπορούσαν να αρπάξουν και συγκεκριμένα τους υπολογιστές, το τηλεφωνικό κέντρο, γλυπτά, φωτιστικά, πίνακες, τρία σετ ντραμς, ένα βιολοντσέλο, ένα κοντραμπάσο, μια άρπα, μεταλλόφωνα και ξυλόφωνα Επίσης, έσπασαν ένα σετ μεγάλων κρουστών που δεν μπορούσαν να μεταφέρουν, για να αρπάξουν τα μεταλλικά στεφάνια των τυμπάνων.

Διέλυσαν σωληνώσεις και ψέκασαν με πυροσβεστήρες

Μάλιστα, ήταν τέτοια η μανία τους, που διέλυσαν ακόμα και τις σωληνώσεις ύδρευσης και θέρμανσης, τις τουαλέτες, μέχρι και τις γραμμές των καλωδίων ρεύματος! Οι βάνδαλοι κορύφωσαν το πρωτοφανές παραλήρημα παράνοιας, όταν ψέκασαν με πυροσβεστήρες όχι μόνο όλους τους χώρους του τριώροφου κτιρίου, αλλά ακόμη και μέσα στα 18 πιάνα!

Αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, οι υπεύθυνοι του χώρου στον οποίο φοιτούν 200 σπουδαστές, εργάζονται νυχθημερόν για να αποκαταστήσουν τις βασικές υποδομές, ώστε να διεξαχθούν υποτυπωδώς οι εξετάσεις για τα διπλώματα μέσα στον Ιανουάριο και τον Ιούνιο.

  • Δείτε φωτογραφίες από τα… κατορθώματα των βανδάλων:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This