Ανήλικη κατηγορεί τη μητέρα της για ξυλοδαρμό, αλλά ο ιατροδικαστής δικαιώνει τη μάνα!

Γιος και γιαγιά στηρίζουν την ταλαίπωρη μάνα

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν με προσοχή οι Αρχές του Ηρακλείου, καθώς αυτή που έκανε τη σχετική καταγγελία ήταν μια 12χρονη, που κατηγορεί την ίδια της τη μητέρα!

Η 42χρονη μαζί με την 12χρονη κόρη της οδηγήθηκαν την Τετάρτη 20/01 στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου Κρήτης για να δώσουν καταθέσεις, ενώ την Πέμπτη η μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και την παρέπεμψε σε δίκη, με τη δικάσιμο να ορίζεται για την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Στη συνέχεια, η μητέρα επέστρεψε σπίτι της, ενώ η 12χρονη μένει προσωρινά σε ένα θείο της. Την επιμέλεια του κοριτσιού ανέλαβε ο αδελφός της, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που έχει οριστεί το δικαστήριο.

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής του Ηράκλειου Κρήτης, ΧαράλαμποςΛιλίτσης, ο οποίος εξέτασε μητέρα και κόρη, διαπίστωσε ότι η 12χρονη δεν έχει μώλωπες ή κακώσεις. Στη μητέρα, όμως, εντόπισε δύο εκδορές. Όπως είπε ο κ. Λιλίτσης στο newsit.gr: «Η 12χρονη δεν φέρει ουδεμία πρόσφατη ή παλιά κάκωση. H μητέρα φέρει δύο εκδορές – μία στην αριστερή κοιλιακή χώρα και άλλη μία στον αριστερό καρπό».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα άρχισαν όταν η μαθήτρια τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, καταγγέλλοντας την 42χρονη μητέρα της για ξυλοδαρμό. Η ανήλικη ισχυρίζεται ότι η μητέρα της είχε θυμώσει που πήγε αδιάβαστη στο σχολείο, με συνέπεια να τη χτυπήσει στο χέρι και στο πρόσωπο. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι μαλώνουν συχνά. «Με έσπρωξε δυνατά και έπεσα στο πάτωμα. Μετά με χτύπησε δυνατά στη μύτη και άρχισε να τρέχει αίμα. Είπα στη μητέρα μου ότι θα πάρω τηλέφωνο την Αστυνομία και αυτή μου είπε “άντε πάρ’ την”», ανέφερε η ανήλικη.

Από την πλευρά της, η 42χρονη υποστηρίζει ότι η κόρη της ήταν εκείνη που της επιτέθηκε, τη δάγκωσε και της έριχνε μπουνιές στον ήδη σπασμένο ώμο της. Όπως είπε, ο καβγάς έγινε για το διάβασμα, αφού το κορίτσι δείχνει άρνηση για μελέτη. Συγκεκριμένα, είπε ότι η ανήλικη δεν θέλει να διαβάζει, κάνει αρκετές απουσίες στο σχολείο και τους τελευταίους μήνες εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά. «Δεν τη χτύπησα, ούτε σήμερα ούτε άλλη φορά. Ούτε την κόρη μου ούτε τον γιο μου. Ούτε την εξύβρισα, αντιθέτως εκείνη με εξύβριζε και με χτυπούσε», υποστήριξε η μητέρα.

Παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη, που είναι πρόσωπο με σημαντική διοικητική θέση στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγαλώνει μόνη της τη 12χρονη, κατέθεσε ότι το παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος αδελφός της ανήλικης ανέφερε ότι ναι μεν μητέρα και κόρη είχαν συχνούς καβγάδες με αφορμή το διάβασμα, όμως η μητέρα τους δεν χειροδικούσε σε βάρος της 12χρονης, απεναντίας η ανήλικη ήταν εκείνη που ξεσπούσε στη μητέρα ως αντίδραση.

Τη μητέρα της 12χρονης, υπερασπίστηκε και η γιαγιά της μικρής, επισημαίνοντας, σε δηλώσεις της στο «Tlive», πως πρόκειται για ένα κορίτσι με ξεσπάσματα θυμού που επιτέθηκε στην 42χρονη επειδή δεν της έκανε τα χατίρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This