Καμπάνια ΕΕΘ για την τοπική οικονομία: «Στηρίζουμε τους μικρούς επαγγελματίες της πόλης και της γειτονιάς μας» (video)

Η καμπάνια θα «τρέξει» σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της Ελλάδας

Must Read

Με στόχο να στηριχθούν οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και το παραδοσιακό λιανεμπόριο, τώρα που άνοιξε ξανά η αγορά, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) ξεκινά μία μεγάλη καμπάνια.

Η συγκεκριμένη καμπάνια που περιλαμβάνει καλαίσθητα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μηνύματα, θα «τρέξει» σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε πανελλαδικούς, ενώ η αφίσα ετοιμάστηκε για να αναρτηθεί σε κάθε κατάστημα για να επισημαίνει τα προστατευτικά μέτρα, αλλά και τον επιτρεπόμενο αριθμό εισερχομένων.

Όπως τονίζει το ΕΕΘ, στόχος της καμπάνιας είναι να ενισχυθεί το παραδοσιακό λιανεμπόριο, με την προβολή των στοιχείων που το καθιστούν πολύ καλύτερο, συμφερότερο και προτιμητέο σε σχέση με τις υπεραγορές και τα υπερκαταστήματα.

Τα σποτ που βγαίνουν «στον αέρα» με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας της αγοράς, απευθύνονται στους πολίτες που επιστρέφουν σταδιακά στις καταναλωτικές τους συνήθειες, με την πεποίθηση ότι οι επαγγελματίες της «διπλανής πόρτας» και ξέρουν, αλλά και μπορούν να προσφέρουν συναλλαγές συμφέρουσες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Και γι’ αυτό θα πρέπει να προτιμηθούν.

  • Δείτε τα σποτάκια της καμπάνιας του ΕΕΘ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This