Ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ στα Νέα του Μαρινάκη, μας συμβουλεύει να υποταχθούμε στην Τουρκία

Προφανώς σας άκουσε και ο κύριος Μητσοτάκης

Must Read

Εντέλει μάλλον δεν τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το άρθρο του προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ κυρίου Λουκά Τσούκαλη, στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, Τα Νέα.

Τι μας λέει ο κύριος Τσούκαλης; Ότι πρέπει να διαπραγματευτούμε και τα χωρικά μας ύδατα! Γεγονός που θεωρείται αδιανόητο, αλλά φαίνεται ότι ο κύριος Μητσοτάκης κάτι παραπάνω ξέρει και μιλάει για «θαλάσσιες ζώνες».

Γιατί πρέπει να το διαπραγματευτούμε; Γιατί εάν δεν δώσουμε τα 6 μίλια από τα 12, τότε ο Ερντογάν θα μας κάνει πόλεμο και θα μας εξοντώσει. Γιατί όπως αποκαλύπτει ο κύριος Τσούκαλης, ο Ερντογάν δεν είναι απομονωμένος όπως μας τον παρουσιάζει η κυβέρνηση, αλλά είναι πολύ δυνατός.

Όλα κουμπώνουν υπέροχα στην μπανανία. Ο μόνος που είχε δίκιο, ήταν ο ίδιος ο Ερντογάν που πανηγύριζε τη νύχτα των εκλογών. Κάτι παραπάνω ήξερε. Όπως και οι ντόπιοι που τον βοήθησαν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Δείτε το υπέροχο πόνημα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This