Όλυμπος: Γιατροί στο νοσοκομείο Λάρισας οι ορειβάτες που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα (video)

Ελικόπτερο Super Puma εντόπισε τους δύο ορειβάτες χωρίς τις αισθήσεις τους

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση των δύο ορειβατών που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στον Όλυμπο, καθώς εντοπίστηκαν από τους διασώστες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το larissa.net πρόκειται για τους Θεόδωρο Χατζόπουλο και Τηλέμαχο Ζαφειρίδη, αναισθησιόλογο και παθολόγο, αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με τον δεύτερο να αποτελεί επίλεκτο στέλεχος της ΜΕΘ του ΓΝΛ. Εργαζόταν, δηλαδή, στην «πρώτη γραμμή» της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των δύο άτυχων ορειβατών, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα, στη θέση Ξερολάκκι (Κόψη Ναούμ) του Ολύμπου και, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, δεν τα κατάφεραν να βγουν ζωντανοί.

Η επιχείρηση για τη διάσωσή τους ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.00, όταν ένας τρίτος ορειβάτης ενημέρωσε τις Αρχές για τη χιονοστιβάδα. Ο ορειβάτης, που είναι καλά στην υγεία του, παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τους διασώστες. Στην επιχείρηση έλαβε μέρος και ελικόπτερο Super Puma με τέσσερις εναέριους διασώστες, το οποίο απογειώθηκε από την Αθήνα. Επίσης, στο δύσβατο σημείο πήγαν πυροσβέστες από την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, την 8η ΕΜΑΚ Λάρισας και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης και Ελασσόνας.

Αργά το απόγευμα, οι διασώστες του Super Puma εντόπισαν τους δύο άτυχους άνδρες, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν, πλέον, πολύ αργά…

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This