Διάσημος τζαζίστας τρέχει στα δικαστήρια μητέρα γνωστής τραγουδίστριας γιατί επί 10 χρόνια του έκρυβε το παιδί του

Ο διάσημος πιανίστας προσέφυγε στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα!

Must Read

«Στα μαχαίρια» με τον εν διαστάσει σύζυγό της και αναγνωρισμένο πιανίστα της jazz βρίσκεται η μητέρα νεαρής ποπ τραγουδίστριας (μάλιστα και η ίδια έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού) για τη συνεπιμέλεια του 13χρονου γιου τους, τον οποίο η τραγουδίστρια φέρεται ότι «κρύβει» για δέκα ολόκληρα χρόνια!

Η δικαστική διαμάχη, που άρχισε πριν από δύο χρόνια ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες και άλλοτε αγαπημένους συζύγους, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή και με μεγάλη διάρκεια. Ήδη έχουν βρεθεί μια φορά τετ α τετ στα δικαστήρια για τη συνεπιμέλεια του ανήλικου παιδιού τους, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ του διάσημου τζαζίστα, καθώς με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 22 Ιανουαρίου θα μπορεί να βλέπει τον 13χρονο γιο του κάθε Τρίτη, Πέμπτη (από τις 18.00 έως τις 21.00) και Σάββατο (από τις 11.00 έως τις 21.00) έως την έκδοση της οριστικής απόφασης του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο διάσημος πιανίστας της jazz στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 21 Ιανουαρίου του 2019, ο γάμος του με τη γνωστή τραγουδίστρια τελέστηκε στη Νέα Υόρκη στις 23 Νοεμβρίου του 2007 και στα μέσα Ιανουαρίου του 2009 γεννήθηκε ο γιος τους.

Δεν του επέτρεπε να δει τον γιο του

Ωστόσο δύο χρόνια αργότερα εμφανίστηκαν σύννεφα στη συμβίωσή τους και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όπως αναφέρει ο πιανίστας, η εν διαστάσει σύζυγός του, εκμεταλλευόμενη την καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο σπίτι των γονιών της στην Αμερική μαζί με το παιδί τους και έκτοτε δεν του επέτρεπε να δει τον γιο του – ούτε καν να του μιλήσει στο τηλέφωνο.

Οκτώ χρόνια μετά ο γνωστός καλλιτέχνης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που θα τού άλλαζε τη ζωή και θα ανέτρεπε όλα όσα πίστευε έως τότε! Από την άλλη άκρη της γραμμής άκουσε τον δικηγόρο του Στέλιο Γκαρίπη να του λέει ότι πέτυχε τυχαία στη Γλυφάδα την τραγουδίστρια και αποφάσισε να την ακολουθήσει για να τη δει λίγο αργότερα να μπαίνει σε ένα σπίτι στην ίδια περιοχή.

Ο κ. Γκαρίπης έδωσε τα αποτελέσματα της έρευνάς του στον πελάτη του, ο οποίος ανακάλυψε με μεγάλη έκπληξη ότι η εν διστάσει σύζυγός του διαμένει πλέον μόνιμα στη Γλυφάδα, και όχι στην Αμερική, όπως τον είχε κάνει να πιστέψει και είχε πείσει την ελληνική Δικαιοσύνη! Κάνοντας τιτάνιες προσπάθειες να συγκρατήσει τον θυμό του, ο πιανίστας τηλεφώνησε αμέσως μετά στη γνωστή τραγουδίστρια, απαιτώντας να μιλήσει στον γιο του, τον οποίο είχε στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, εκείνη αρνήθηκε και του έκλεισε το τηλέφωνο, μην αφήνοντάς του άλλη επιλογή από το να προσφύγει στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This