Στο «κόκκινο» οι Περιφερειακές Ενότητες Χαλκιδικής, Λασιθίου και Ζακύνθου

Από αύριο Δευτέρα 01-02-2020 και ώρα 06.00

Must Read

Οι Περιφερειακές Ενότητες Χαλκιδικής, Λασιθίου και Ζακύνθου, εντάσσονται από αύριο, Δευτέρα 01-02-2020 και ώρα 06.00, στο Επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου («κόκκινες» περιοχές) του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Αυτό αποφασίστηκε μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και σε συνέχεια σχετικής εισήγησης και σύμφωνης γνώμης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19, η οποία συνεδρίασε εκτάκτως λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στις συγκεκριμένες Περιφερειακές Ενότητες.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τα οριζόντια μέτρα που ισχύουν σε όλη την Επικράτεια, στις περιοχές που βρίσκονται στο Επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου, ισχύουν επιπρόσθετα:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 05:00
  • Δια ζώσης λειτουργία των Γυμνασίων από 01/02/2021
  • Τηλε-εκπαίδευση για τα Λύκεια
  • Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών με ανώτατο όριο τα 9 άτομα
  • Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25τ.μ.
  • Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This