Πέμπτη 5/8/2021

Με πολλά προβλήματα, αλλά τη «γλίτωσε» η Δυτική Λέσβος… Άντεξε ο ποταμός Αχέρωνας

Για 0,50εκ. δεν «έσπασε» ο ποταμός Αχέρωνας που διασχίζει την Καλλονή!

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Λέσβο (δεν της έφταναν οι σεισμοί…) για 4η φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να άφησαν πολλά προβλήματα στη Δυτική Λέσβο, αλλά έστω κι έτσι, το λεκανοπέδιο της Καλλονής άντεξε.

Ποτάμια υπερχείλισαν σε Αρισβη, Αγία Παρασκευή και Καλλονή, ενώ για 0,50εκ. δεν «έσπασε» ο ποταμός Αχέρωνας που διασχίζει την Καλλονή, όπως τόνισε ανακουφισμένος ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος. Σύφωνα με το lesvospost.com η κατάσταση στο ποτάμι βρισκόταν σε οριακό σημείο, ενώ ο ποταμός Τσικνιάς σε κάποια σημεία υπερχείλισε και πλημμύρισαν ορισμένα χωράφια.

Πάντως ο κ. Βέρρος μέσω social media, εμφανίστηκε απογοητευμένος κατήγγειλε την παντελή απουσία των αρμόδιων αρχών από την Μυτιλήνη: «Ανοίξαμε το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο στην Αγ. Παρασκευή. Το ποτάμι έσπασε. Ακούει κανείς από κάτω; Ψιχάλισε ξέρετε…. Το πήρατε χαμπάρι; Είναι η τελευταία φορά που κάνουμε την δουλειά που πρέπει να κάνουν άλλοι. Η αστική ευγένεια τελείωσε. Με φωτογραφίες και δηλώσεις δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα. Δουλειά θέλει, τρέξιμο και πρόβλεψη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ