«Με το χέρι δεμένο στο κατάστρωμα» του ιστιοφόρου του βρέθηκε ο 74χρονος Βρετανός, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ

Τα βρετανικά μέσα επικαλούνται ανώνυμη πηγή για τη συγκεκριμένη μαρτυρία, αφήνοντας υπόνοιες για έγκλημα

Must Read

Πληροφορία που θα μπορούσε να δώσει μια πιο «σκοτεινή» τροπή στην υπόθεση του 74χρονου Βρετανού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο βυθισμένο ιστιοφόρο του στον κόλπο της Σούδας, μεταδίδουν κορυφαίες βρετανικές εφημερίδες.

Οι «Sun», «Daily Mail» και «Daily Star» στις διαδικτυακές εκδόσεις τους κάνουν λόγο για «μυστηριώδη θάνατο», υποστηρίζουν ότι ο Βρετανός εντοπίστηκε «με το χέρι δεμένο στο κατάστρωμα». Σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο και οι τρεις βρετανικές εφημερίδες μεταφέρουν τον ισχυρισμό χρησιμοποιώντας εισαγωγικά, γεγονός που παραπέμπει σε μαρτυρία, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν την πηγή τους. Η πληροφορία τους, σε περίπτωση που ευσταθεί, γεννά ερωτήματα ως προς το πώς βρέθηκε δεμένος ο 74χρονος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατός του να προήλθε από εγκληματική πράξη ή από αυτοχειρία.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «μισοβυθισμένο» σκάφος στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά της Κρήτης, το οποίο οι ελληνικές Αρχές έλεγξαν αφού ειδοποιήθηκαν από ψαράδες, εντοπίζοντας το πτώμα, το οποίο οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή.

O σκύλος του τον αναζητούσε

Στη συνέχεια, αναφέροντας ως πηγή κρητικές ιστοσελίδες, όπως η Zarpa News και η Creta Live, μιλούν για τη συγκινητική ιστορία του σκύλου του Βρετανού, ο οποίος αναζητούσε το αφεντικό του και δεν ήθελε να φύγει από την παραλία, από όπου έβλεπε το ιστιοφόρο. Προσθέτουν ότι ο 74χρονος ζούσε εδώ και 10 χρόνια μόνος του, μετά τον θάνατο της συζύγου του, και πως προ διετίας είχε πέσει θύμα ληστείας στο σκάφος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This