Κυριακή 1/8/2021

Τον Πρωθυπουργό περίμεναν οι αγρότες, αλλά… συνάντησαν (αρχικά) αστυνομικούς (video)

Έστειλαν αστυνομικούς σε μικρή συγκέντρωση αγροτών που είχαν ραντεβού με τον Κ.Μητσοτάκη

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να αποτρέψουν την πραγματοποίηση μιας μικρής συμβολικής συγκέντρωσης του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.

Μάλιστα, οι αγρότες βρίσκονταν στο χώρο που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό! Τα μέλη του ΔΣ ήθελαν να θέσουν στον κ. Μητσοτάκη το ζήτημα των αποζημιώσεων και των αντιπλημμυρικών έργων.

nb karditsa astynomia grotes Παράλληλα, οι αστυνομικοί αποπειράθηκαν να κάνουν και προσαγωγές γνωστών συνδικαλιστών. Ακόμα όμως και όταν εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας καταγγέλλει ότι τους άκουσε για… δύο λεπτά στο πεζοδρόμιο!

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΟΑΣΚ Κώστας Τζέλλας κατήγγειλε τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκτη κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, με δεδομένο ότι ενώ υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού, τους συνάντησε τελικά στο δρόμο, για δυο λεπτά και αφού υπήρχε συγκέντρωση αγροτών και ασκήθηκε με αυτόν τον τρόπο πίεση, όπως υποστηρίζει.

«Ίσως ο πρωθυπουργός να θεωρεί ότι τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού Καρδίτσας λύνονται μέσα σε δυο λεπτά. Δυστυχώς, για τον ίδιο και όχι για εμάς, δεν άκουσε τα πραγματικά προβλήματα. Βέβαια ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα γίνει μια συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ άμεσα. Περιμένουμε να φανεί ειλικρινής και να γίνει αυτή η συνάντηση και να αναδείξουμε τα προβλήματα που έχουμε».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ