Σάββατο 31/7/2021

Γ. Παυλάκης: «Υπέρ ενός προληπτικού και σκληρού lockdown» (video)

«Τα νέα στελέχη είναι σαν τις κατσαρίδες... Όπου βλέπετε μία υπάρχουν πολλές»

Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα σχολιάζει τη λήψη των μέτρων καταπολέμησης του ιού που εφαρμόστηκαν, αναφερόμενος στο τρίτο επικίνδυνο κύμα της πανδημίας που ξεκίνησε στην Αττική, τονίζοντας ότι χρειάζεται σκληρή καραντίνα για να αντιμετωπιστεί.

«Το τρίτο κύμα δεν αναμένεται αλλά είναι ήδη εδώ. Είμαι υπέρ ενός προληπτικού και σκληρού lockdown. Δεν έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία. Το τρίτο κύμα ξεκίνησε και είναι επικίνδυνο για την Αττική. Χρειάζεται σκληρή καραντίνα. Το ακορντεόν δεν αποδίδει, φέρνει κούραση και σύγχυση» τόνισε ο κ. Παυλάκης.

«Ο ιός τώρα είναι χειρότερος και είναι παντού. Τα εμβόλια δουλεύουν για όλα τα στελέχη του ιού, αλλά δεν μπορούμε να περιοριστούμε μόνον στα εμβόλια. Τα νέα στελέχη είναι σαν τις κατσαρίδες… Όπου βλέπετε μία υπάρχουν πολλές. Θα επεκταθούν τα μεταλλαγμένα στελέχη».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ