Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021

Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου αρχιπυροσβέστη στον Έβρο

Με τιμές ήρωα το «τελευταίο αντίο»

Θρηνεί όλος ο Έβρος για τον θάνατο του 46χρονου αρχιπυροσβέστη, που έχασε τη ζωή του την Δευτέρα, προσπαθώντας να σώσει μικρούς μαθητές που είχαν εγκλωβιστεί στο σχολείο, στην περιοχή Απαλού Έβρου.

Ανείπωτος ο πόνος στο «τελευταίο αντίο», στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, εκεί που τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου πυροσβέστη. Με τιμές ήρωα κηδεύτηκε, ενώ απαρηγόρητοι ήταν η οικογένειά του -άφησε πίσω του ορφανά τρία παιδιά- συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Το παρών έδωσε και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στον Έβρο.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε ότι μαζί του μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη αξιωματικοί της ψυχοκοινωνικής μέριμνας «για να μπορέσουν να σταθούν και να μπορέσουν να στηρίξουν ψυχολογικά τα μέλη της οικογένειάς του… Λυπάμαι πάρα πολύ, είμαι συντετριμμένος και όλο το Πυροσβεστικό Σώμα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι είναι δυνατόν… Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να στηρίξω την οικογένεια του εκλιπόντος και να δώσω τις τιμές αυτές που αρμόζουν σ’ έναν ήρωα πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον…».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ