Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου αρχιπυροσβέστη στον Έβρο

Με τιμές ήρωα το «τελευταίο αντίο»

Must Read

Θρηνεί όλος ο Έβρος για τον θάνατο του 46χρονου αρχιπυροσβέστη, που έχασε τη ζωή του την Δευτέρα, προσπαθώντας να σώσει μικρούς μαθητές που είχαν εγκλωβιστεί στο σχολείο, στην περιοχή Απαλού Έβρου.

Ανείπωτος ο πόνος στο «τελευταίο αντίο», στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, εκεί που τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου πυροσβέστη. Με τιμές ήρωα κηδεύτηκε, ενώ απαρηγόρητοι ήταν η οικογένειά του -άφησε πίσω του ορφανά τρία παιδιά- συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Το παρών έδωσε και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στον Έβρο.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε ότι μαζί του μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη αξιωματικοί της ψυχοκοινωνικής μέριμνας «για να μπορέσουν να σταθούν και να μπορέσουν να στηρίξουν ψυχολογικά τα μέλη της οικογένειάς του… Λυπάμαι πάρα πολύ, είμαι συντετριμμένος και όλο το Πυροσβεστικό Σώμα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι είναι δυνατόν… Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να στηρίξω την οικογένεια του εκλιπόντος και να δώσω τις τιμές αυτές που αρμόζουν σ’ έναν ήρωα πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This