Νύχτα τρόμου στην Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε ιστορικό ξενοδοχείο!

Must Read

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή που μέχρι πριν από λίγες ώρες υπήρχε το ιστορικό ξενοδοχείο «Τσάμης» στην Καστοριά, το οποίο και ισοπεδώθηκε μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η έκρηξη που προκλήθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σήκωσε στο πόδι όλη την περιοχή, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Με το πρώτο φως της μέρας έγινε αντιληπτό το μέγεθος της καταστροφής. Η έκρηξη ήταν τόσο μεγάλη που ισοπέδωσε το ξενοδοχείο και το μετέτρεψε σε μπάζα. Στο σημείο έφτασαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή προληπτικά για λόγους ασφαλείας. Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Η αστυνομία απέκλεισε, επίσης προληπτικά, κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Από την Περιφερειακή διεύθυνση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό, δεν υπήρχε κανείς στην εγκατάσταση.

Το ξενοδοχείο «Τσάμης», δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρούνταν εβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρίσκονταν κοντά στη λίμνη και είχε  πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη.

Έρευνα για τα αίτια της καταστροφής του ξενοδοχείου διενεργούν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This