Λογιστής «μαϊμού» ξάφρισε ανυποψίαστο άνδρα στα Φάρσαλα – Κατάφερε να αποσπάσει 7.500 ευρώ!

Must Read

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας άνδρας από τα Φάρσαλα που έπεσε θύμα απατεώνων, με συνέπεια να δει να κάνουν «φτερά» από τον τραπεζικό λογαριασμό του 7.500 ευρώ.

Ο απατεώνας φαίνεται πως γνώριζε στοιχεία για τις οικονομικές συναλλαγές του θύματος. Πήρε τηλέφωνο τον άνδρα και του συστήθηκε ως λογιστής που δήθεν επρόκειτο να του επιστρέψει χρήματα, τα οποία -πράγματι- του χρωστούσε ένας γνωστός του.

Το θύμα δεν υποπτεύτηκε το παραμικρό όταν ο «λογιστής» τού ζήτησε τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας, τάχα για να καταθέσει τα χρήματα που του χρωστούσε ο οφειλέτης, αλλά ούτε και όταν ζήτησε τους κωδικούς e-banking. Ετσι, ο απατεώνας κατάφερε να αποσπάσει 7.500 ευρώ από τον λογαριασμό του και έγινε καπνός.

Το θύμα, μόλις αντιλήφθηκε ότι ο λογαριασμός του είχε αδειάσει, ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απάτη μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, ζητήθηκε βοήθεια από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστεί ο κάτοχος του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This