Μέγα μπάχαλο με το μειωμένο ωράριο στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Αττικής

Σύμφωνα με το ΦΕΚ για πρώτη φορά εντάχθηκαν στην ίδια κατηγορία με τα... καταστήματα τροφίμων

Must Read

Μόνο σύγχυση έφεραν οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων και ωραρίων της αγοράς στη λειτουργία των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), υποστηρίζοντας ότι η αγορά δεν χρειάζεται να ξαναζήσει όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την ΠΟΠΕΚ, από το απόγευμα της Παρασκευής περίμενε διευκρινίσεις, όταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε από τηλεοράσεως περιορισμένο ωράριο λειτουργίας για τα δύο Σάββατα 6 και 13 Φεβρουαρίου, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Οι ανακοινώσεις επέφεραν μόνο σύγχυση, καθώς καθυστερούσαν τόσο οι διευκρινίσεις (και ήταν αντιφατικές) όσο και το ίδιο το ΦΕΚ, το οποίο τελικά βγήκε στις 19.30, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα «κύκλοι» της Πολιτικής Προστασίας προσπάθησαν να περιορίσουν τη ζημιά.

Εκτεθειμένοι σε κίνδυνο αυτόφωρου αδικήματος

Ο κλάδος των πρατηρίων υγρών καυσίμων για πολλές ώρες ήταν εκτεθειμένος σε κίνδυνο αυτόφωρου αδικήματος και προστίμων, με τους φορείς να ψάχνουν αξιόπιστες απαντήσεις σχετικά με το καθεστώς που θα ισχύσει για τις «κόκκινες» και τις «μητροπολιτικές» περιοχές. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και τα φαρμακεία της Αττικής.

Κι όπως φάνηκε από το ΦΕΚ, για πρώτη φορά τα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στην κατηγορία των καταστημάτων τροφίμων και μετά τις αντιδράσεις προστέθηκε «ξύλινη» διόρθωση ότι «λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις», λες και οι ενδιαφερόμενοι έχουν νομικές σπουδές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This