Ανοιχτά τα ανθοπωλεία και σήμερα λόγω Αγίου Βαλεντίνου – Δείτε τα καταστήματα και πώς λειτουργούν

Must Read

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα ανθοπωλεία σήμερα, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, κατ’εξαίρεση λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, με τους ανθοπώλες να εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να φτιάξουν ελκυστικές συνθέσεις για όσους θέλουν να προσφέρουν λουλούδια στους αγαπημένους τους.

Είναι γνωστό, πως οι ιδιοκτήτες των ανθοπωλείων έχουν ήδη ολοκληρώσει τις παραγγελίες και τις εισαγωγές των λουλουδιών για την ημέρα των ερωτευμένων τουλάχιστον έναν μήνα πριν. Ως εκ τούτου, δόθηκε στα ανθοπωλεία η δυνατότητα να λειτουργήσουν μόνο για δύο ημέρες, το σαββατοκύριακο (13-14/02).

Πώς θα λειτουργήσουν

Προτεινόμενο ωράριο για τη λειτουργία τους είναι το 09:00 – 17:00, καθώς τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 18:00

Όποιος ή όποια επιθυμεί να αγοράσει λουλούδια, θα μπορεί να το κάνει μόνο και εφόσον έχει κλείσει ραντεβού με το ανθοπωλείο και θα μπορεί να τα παραλάβει είτε με τη μέθοδο του click away, είτε με εκείνη του click in shop με δεδομένο ότι τηρείται η αναλογία του 1 ατόμου ανά 25 τ.μ. Βασικότατη προϋπόθεση είναι ο καταναλωτής να έχει στείλει τον κωδικό «2» με sms στο 13033 ή να έχει συμπληρώσει το απαραίτητο έντυπο.

Ποιά καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα

Εκτός των ανθοπωλείων, ανοιχτά παραμένουν μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, βενζινάδικα και τα φαρμακεία. Τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν όπως και σε όλη την χώρα με την μέθοδο του take away και το delivery. Όσον αφορά το take away, υπενθυμίζεται ότι αυτό δεν αποτελεί αυτοτελή λόγο μετακίνησης.

Σήμερα, έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν μόνο αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, παντοπωλεία καθώς και τα σούπερ μάρκετ αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση ηλεκτρονικών παραγγελιών έως τις 5:30 μ.μ. Φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων θα λειτουργούν με βάση το ισχύον καθεστώς. Επίσης τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν επί 24ωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This