Τρίτη 11/5/2021

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του newsbreak.gr

Τα συνεργεία της ΔΕΗ θα έφταναν έγκαιρα στην Εύβοια αν ο Χρυσοχοΐδης δεν έκλεινε την Εθνική Οδό

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Alert, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης, επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του newsbreak.gr για την Εύβοια!

Είπε δηλαδή, ότι τα συνεργεία της ΔΕΗ επιχείρησαν να προσεγγίσουν έγκαιρα τις περιοχές όπου εντοπίστηκε το πρόβλημα ηλεκτροδότησης, αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω της απόφασης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο newsbreak.gr, «αν ήταν ανοιχτή η Εθνική Οδός, ενδεχομένως τα προβλήματα ηλεκτροδότησης να είχαν αποκατασταθεί στην ώρα τους, και αυτοί οι δύο άνθρωποι να είχαν σωθεί».

Η ΔΕΗ έστειλε την περασμένη Δευτέρα (15/2/2021), ένα φορτηγό με 48 κολώνες για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων, το οποίο όμως «μπλόκαραν» στο Προκόπι, και δεν το άφησαν να περάσει. Παράλληλα, τα συνεργεία της ΔΕΗ προσπάθησαν να περάσουν από την Εθνική Οδό, για να πάνε στην Βόρεια Εύβοια μέσω Αιδηψού-Αρκίτσας, αλλά λόγω της απαγόρευσης Χρυσοχοΐδη, δεν μπόρεσαν να φύγουν το απόγευμα της Δευτέρας (15/2/2021) και έφυγαν την επόμενη ημέρα, Τρίτη (16/2/2021). Δηλαδή είχαν περίπου 16 ώρες καθυστέρηση!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ