Τυλίχθηκε στις φλόγες Ι.Χ. στη Γλυφάδα! Από θαύμα σώθηκαν ένα παιδί και μια γυναίκα (video)

Ένας αστυνομικός ΔΙΑΣ ο σημερινός «μικρός ήρωας» της Γλυφάδας

Must Read

Έγκαιρα πρόλαβε να αντιδράσει μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο όχημα που οδηγούσε η ηλικιωμένη γυναίκα επί της οδού Λαμπράκη στη Γλυφάδα, επέβαινε και ένα μικρό παιδί το οποίο καθόταν στο πίσω κάθισμα. Μόλις η ηλικιωμένη είδε το αυτοκίνητό της να τυλίγεται στις φλόγες, άρπαξε το παιδί και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ αντέδρασε έγκαιρα και αφού πήρε έναν πυροσβεστήρα από κατάστημα της περιοχής, έσπευσε να σβήσει την φωτιά. Σύντομα, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και η δημοτική αστυνομία.

«Μικρός ήρωας ο αστυνομικός»

Στον αστυνομικό ΔΙΑΣ, αποδόθηκαν εύσημα από τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την ηρωική του πράξη: «Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός ”μικρός ήρωας” της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά!» δήλωσε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This