Έκπτωση 10% στους λογαριασμούς ρεύματος των πληγέντων της «Μήδειας» ανακοίνωσε η ΔΕΗ

Από την «κίνηση καλής θέλησης» στην πράξη...

Must Read

Με… πενιχρή έκπτωση 10% στους λογαριασμούς ρεύματος όσων έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της επέλασης της «Μήδειας», προσπαθεί να «κατευνάσει» τα πνεύματα η ΔΕΗ!

Τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η εν λόγω μείωση, στους λογαριασμούς του Φεβρουαρίου, περιέγραψε στο Live News η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών σχέσεων της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, η οποία και ανακοίνωσε την απόφαση της εταιρείας. Μάλιστα, όπως δήλωσε η κα Δήμτσα, η έκπτωση αφορά όλους όσοι έμειναν χωρίς ρεύμα, ανεξαρτήτως προμηθευτή.

Η έκπτωση θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος. Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, και τού ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για το μήνα Φεβρουάριο, για τα νοικοκυριά εκείνα, τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This