Δήμαρχος Ευόσμου – Κορδελιού: «Θα υπακούσουμε στις εντολές, αλλά θέλαμε ενημέρωση νωρίτερα»

Must Read

Στην κατάσταση του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού που από σήμερα «κοκκινίζει» έκανε αναφορά ο Δήμαρχος της περιοχής, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο ίδιος χαρακτήρισε καλύτερη την επιδημιολογική εικόνα του Δήμου, ωστόσο εκρινε αναγκαίο τον περιορισμό της εξάπλωσης της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, της οποίας μάλιστα είναι και τα δώδεκα κρούσματα που οδήγησαν στην απόφαση που ελήφθη.

Μόλις χθες, δήλωσε πως δεν περίμενε μία τέτοια απόφαση για την περιοχή, δεδομένου ότι η είκονα από τα rapid tests ήταν πολύ θετική και θα ήθελε να είχε καλύτερη ενημέρωση, προκειμένου να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

«Ο κόσμος είναι εξαντλημένος και πολύ εκνευρισμένος»

Αναφερόμενος στο lockdown, ο Δήμαρχος σημείωσε πως ο κόσμος είναι ήδη εξαντλημένος λόγω των μέτρων και της καραντίνας και ότι η εμπορική κίνηση πλέον εκμηδενίζεται. «Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν μεγάλες θυσίες που πρέπει να τις υποστούμε όλοι για να περιορίσουμε τον ιό. Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα υπακούσουμε στις κεντρικές εντολές αλλά η μόνη ένστασή μας είναι ότι θα θέλαμε μία ενημέρωση νωρίτερα».

Όπως είπε ο κ. Μανδαλιανός, οι πολίτες είναι πολύ εκνευρισμένοι. «Δεν έχουμε άλλη επιλογή και απ’ ό,τι φαίνεται, τα κρούσματα είχαν ήπια νόσηση. Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε που εντοπίστηκαν τα περισσότερα. Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα των μέτρων. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κράτους, να μπει ο κόσμος σε ένα αυστηρό lockdown με όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει σε μια ήδη εξασθενημένη αγορά και κοινωνία. Δεν μπορώ να μην πω και τον αντίκτυπο που έχει στην τοπική κοινωνία» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This