Διαμαρτυρία κατοίκων στον Εύοσμο για τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα (video)

Must Read

Στους δρόμους ξεχύθηκαν οι κάτοικοι του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για το αυστηρό lockdown, που ισχύει από το Σάββατο στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Οι κάτοικοι από νωρίς σήμερα το πρωί αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα. «Δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε» είπε η μία από τους κατοίκους. Φώναζαν συνθήματα για την εφαρμογή του lockdown και στη συνέχεια ζήτησαν εξηγήσεις από τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό για τους λόγους που ελήφθησαν τα μέτρα.

Αναστάτωση υπήρξε πάντως μετά από αναρτήσεις στα social media και για πληροφορίες εγκατάστασης αλλοδαπών άνωθεν του περιφερειακού στον Εύοσμο. Μάλιστα, το πρωί οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο στην πλατεία Ευόσμου, διαμαρτυρήθηκαν και για αυτό το ζήτημα -εκτός από την εφαρμογή του lockdown στον δήμο.

Ωστόσο, το βράδυ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής ξεκαθάρισε πως το θέμα της εγκατάστασης μεταναστών στην περιοχή είναι fake news: «Διαβάζω πολλά σχόλια και δέχομαι πολλά τηλέφωνα για δήθεν δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στο δήμο μας. Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε ας δείξουμε αυτοσυγκράτηση, υπευθυνότητα και ψυχραιμία και ας μην αναπαράγουμε fake news

https://vimeo.com/514624602?fbclid=IwAR2utwx9YX9zqktj26G4mdivCOn4N1PqIqSQnYpDQTA7Roels5wYlZXMBiA

https://vimeo.com/514624641?fbclid=IwAR3X7G8_ahMbmGC7WRwbungkAvXLUOtXNwfZiyeJD8bpX7hRFRPGE94KSqk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This