Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Διαμαρτυρία κατοίκων στον Εύοσμο για τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα (video)

Στους δρόμους ξεχύθηκαν οι κάτοικοι του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για το αυστηρό lockdown, που ισχύει από το Σάββατο στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Οι κάτοικοι από νωρίς σήμερα το πρωί αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα. «Δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε» είπε η μία από τους κατοίκους. Φώναζαν συνθήματα για την εφαρμογή του lockdown και στη συνέχεια ζήτησαν εξηγήσεις από τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό για τους λόγους που ελήφθησαν τα μέτρα.

Αναστάτωση υπήρξε πάντως μετά από αναρτήσεις στα social media και για πληροφορίες εγκατάστασης αλλοδαπών άνωθεν του περιφερειακού στον Εύοσμο. Μάλιστα, το πρωί οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο στην πλατεία Ευόσμου, διαμαρτυρήθηκαν και για αυτό το ζήτημα -εκτός από την εφαρμογή του lockdown στον δήμο.

Ωστόσο, το βράδυ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής ξεκαθάρισε πως το θέμα της εγκατάστασης μεταναστών στην περιοχή είναι fake news: «Διαβάζω πολλά σχόλια και δέχομαι πολλά τηλέφωνα για δήθεν δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στο δήμο μας. Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε ας δείξουμε αυτοσυγκράτηση, υπευθυνότητα και ψυχραιμία και ας μην αναπαράγουμε fake news

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ