Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Ο Ρουμπάτης, ο “Γιόχαν” και… η συνωμοσία της καλτσοδέτας

Ο συνομιλητής του Μιωνή σε νέες περιπέτειες

Ποιος θα το περίμενε, ότι δύο χρόνια μετά τις δήθεν συνταρακτικές αποκαλύψεις «ανώτατου αξιωματούχου της ΕΥΠ» σε επιλεγμένους δημοσιογράφους, ότι εξυφαινόταν σχέδιο υπονόμευσης του τότε διοικητή της, Γιάννη Ρουμπάτη, με πιθανή μάλιστα την εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών θα εξελισσόταν σε… “συνωμοσία της καλτσοδέτας”.

Διότι αυτό υποστηρίζει, επί της ουσίας, η υπάλληλος της ΕΥΠ στη μήνυση που κατέθεσε πριν λίγες μέρες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, με αφορμή την έρευνα που διεξάγεται για σεξουαλικά αδικήματα.

Με άλλα λόγια, επειδή δεν ενέδωσε στις ερωτικές επιθυμίες του τότε «ανώτατου αξιωματούχου της ΕΥΠ», αρνήθηκε να φορέσει τα σέξι εσώρουχα και την καλτσοδέτα που της είχε πάρει ως δώρο αλλά και να κοιμηθεί μαζί του σε σουίτες ξενοδοχείων, κατασκευάστηκε η ιστορία περί υπονόμευσης της ΕΥΠ!

Η άρνησή της μάλιστα να υποκύψει στις σεξουαλικές ονειρώξεις του “Γιόχαν” είχε ως αποτέλεσμα να την “ξηλώσει” από την καίρια θέση που κατείχε σε κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Βόρειο Ελλάδα και να διατάξει σε βάρος της πειθαρχική έρευνα!!!

Ποιος είναι όμως ο “Γιόχαν”; Μα, ο ανώτατος αξιωματούχος της ΕΥΠ, που έκανε τις δήθεν αποκαλύψεις περί υπονόμευσης της υπηρεσίας και πιθανής εμπλοκής τρίτων «μη φιλικών» προς την Ελλάδα χωρών!!!

Τον κωδικό “Γιόχαν” χρησιμοποιούσε σε εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου του για να επικοινωνεί μαζί της.

Αλήθεια, ο κύριος Ρουμπάτης γνωρίζει άραγε τον «ανώτατο αξιωματούχο της ΕΥΠ» που ενημέρωσε τους δημοσιογράφους;

Τον “Γιόχαν” μήπως;

Εντελώς θεωρητικό βέβαια το ερώτημα αφού η απάντηση είναι… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αλλά βλέπετε είναι και ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ