Σύλληψη Λιγνάδη: Σοβαρά ερωτήματα για την ολιγωρία – Την Κυριακή στον Εισαγγελέα

Η υπόθεση Λιγνάδη προσβάλει τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και τον κρατικό μηχανισμό

Must Read

Πλήρης κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού και πολλά ερωτηματικά για επιχειρούμενη συγκάλυψη προκαλεί η διαδικασία σύλληψης του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Λιγνάδης συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά, αφού όμως πριν από 2 ώρες είχε μεταβεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του και είχε αποχωρήσει σαν κύριος.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ΄ εξακολούθηση. Την Κυριακή θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα και της ανακρίτριας και μέσα σε πέντε ημέρες θα πρέπει να απολογηθεί και τότε θα αποφασιστεί αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.

Τις εξελίξεις προκάλεσε η δεύτερη μήνυση εναντίον του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό ανηλίκου, για καταγγελία που δεν έχει παραγραφεί καθώς έχουν περάσει 11 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Συνήγορος Λιγνάδη: «Ο πελάτης μου αρνείται όλα όσα ακούγονται»

Είναι μία εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη εδώ και πολλές ημέρες. Όμως στο μεσοδιάστημα δεν έγινε καμία έρευνα, δεν ελέγχθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν έγινε καμιά άρση απορρήτου ώστε να δούμε αν έχει συνεργούς και ποιοι ήταν οι τακτικοί συνομιλητές του που θα μπορούσαν να έχουν εμπλοκή στις απεχθείς πράξεις του.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη: Σε σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού «κρυβόταν» ο Λιγνάδης!

Η υπόθεση Λιγνάδη προσβάλει τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και τον κρατικό μηχανισμό. Αναμένουμε λοιπόν την σφοδρή αντίδραση τόσο της κυβέρνησης όσο και του κράτους για να αποδείξουν ότι ο Λιγνάδης όχι μόνο δεν είναι υπεράνω νόμου, αλλά και οι συνεργοί που τον συγκάλυπταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Διαβάστε ακόμα: Όλο το παραδικαστικό των λαμογιών της Novartis έχει πέσει να ξεπλύνει τον Λιγνάδη!

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

«Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αναλυτικά:

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This