Σαρηγιάννης κατά Εξαδάκτυλου-Γεραπετρίτη: «Να μην ανοίξουμε την 1η Μαρτίου» (video)

Και μετά αναρωτιούνται γιατί έχει κουραστεί ο κόσμος...

Must Read

Συνεχίζεται η… πολυφωνία επιστημόνων και κυβέρνησης, αυτή τη φορά για το ενδεχόμενο ανοίγματος κάποιων δραστηριοτήτων την 1η Μαρτίου. Ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, υποστήριξε ότι «τα στοιχεία μου δείχνουν ότι θα ήταν καλό να μην ανοίξουμε την 1η Μαρτίου».

Νωρίτερα, ωστόσο, ο ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν ορισμένες δραστηριότητες, ενώ ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης είχε δηλώσει πως είναι στόχος της κυβέρνησης να ανοίξουν οι δραστηριότητες την 1η Μαρτίου.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια σταθεροποίηση των κρουσμάτων στην Αττική, η οποία είναι λίγο πιο μεγάλη από αυτή που περιμένουμε. Δε θα μας οδηγήσει σε ικανοποιητικά καλό βαθμό αποσυμπίεσης μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ούτε μέχρι τις 7-8 Μαρτίου… Άρα θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον μια εβδομάδα παραπάνω lockdown στην Αττική», επεσήμανε ο καθηγητής Σαρηγιαννης, ο οποίος προσδιόρισε το κάποιο άνοιγμα «κάπου στις 10 του Μάρτη. Ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσουμε στις 15 Μαρτίου».

«Τα μεταλλαγμένα κρούσματα δυσκόλεψαν την καμπύλη αποκλιμάκωσης της κατάστασης στην Αττική, για αυτό και θα πρέπει να παραταθεί για λίγο το lockdown, μέχρι να πέσουν λίγο ακόμα τα κρούσματα», κατέληξε ο κ.Σαρηγιάννης.

https://youtu.be/FPANdnMub8k

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This