Στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή (video)

Must Read

Εξηγήσεις για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή δίνει αυτή την ώρα ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα δυο άνδρες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετήχθη στην Ευελπίδων από τη ΓΑΔΑ, φορώντας χειροπέδες. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές αφού πρώτα έλαβαν καταθέσεις από σημαντικούς μάρτυρες που έδεσαν τις καταγγελίες που υπήρχαν σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει από την ανακρίτρια προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας για να προετοιμάσει την απολογία του. Λίγο μετά τη σύλληψη του κ. Λιγνάδη, ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας ανάφερε πως ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες. Όπως είπε, «ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής, ο οποίος έθεσε εαυτόν αμέσως στη διάθεση των αρχών. Όταν εκδόθηκε το ένταλμα παρουσιαστήκαμε αμέσως».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη συμπλήρωσε πως έχει δηλώσει σε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτεί ούτε να διαφύγει.

Σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και αμέσως εξέδωσε ένταλμα έχοντας εξετάσει κάτω από συνθήκες μυστικότητας μάρτυρες που επιβεβαίωσαν τα καταγγελλόμενα σε βάρος του σκηνοθέτη, όπως αυτά αποτυπώνονται στις δυο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος του στη εισαγγελία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This